Vragen? Bel gratis 0800 - 1688 (ma t/m vr 09 - 17)
Shabu Shabu
38
10
7.1
€23+

Restaurant Shabu Shabu

7.1 (38 recensies)

Duitslandlaan 11, Zoetermeer

Toon telefoonnummer
Keuken:
JapansSushi

Omschrijving:

Het meest uitgebreide en lekkerste sushi restaurant, waarbij men voor één vaste prijs, onbeperkt kan genieten van verschillende Japanse specialiteiten. Met uitblinker Shabu Shabu Rotterdam, als het grootste Japans all-you-can-eat restaurant van Nederland. Het principe is eenvoudig. Men kan in tweeënhalf uur tijd onbeperkt uit onze menukaart bestellen. De bestelling wordt direct voor u klaargemaakt en aan tafel gebracht door onze gastvrije medewerkers.Ons menu biedt een uitgebreide keuze...

 • Gemiddelde menuprijs€ 23

Dit restaurant is (nog) niet te reserveren via deze site

Bel restaurant: +31 79 342 5632

Recensies

 • Gemiddelde beoordeling info
 • 7.1 (38 recensies)

Mandy (19-04-2015)

Zeer, zeer, zeer onbeschoft behandelt!! Wij gingen hier vanavond eten om ons 3 jarig samen zijn te vieren, maar na 2 rondes vonden wij de darmkanalen van de garnalen in ons eten. En niet in een gerecht, maar meerdere. Terug gestuurd en er werd gezegd dat het nou eenmaal zo was. Wij waren gelijk klaar met eten, ik kwam niet om poep te eten. Met het afrekenen wilde we door dit, niet het hele bedrag voldoen, maar dat kon absoluut niet. We wilde uiteindelijk dan wel 40 euro van de 50 euro betalen, om hen dan nog tegemoed te komen. Maar daar gingen ze niet mee akkoord, we hebben gezegd dat het of die 40 euro was of niets, want we hebben amper iets gegeten. We kregen geen excuses maar meteen allemaal smoesjes, het lag aan onszelf, ze kochten het zo in en er werd zelfs gezegd, "ja, je hebt er toch van gegeten." (Ja, tot we die strontresten tegen kwamen..) Hij kon ons koffie aanbieden, maar geen korting. Toen hebben we zélf voor gesteld dat ze de politie dan maar moesten bellen, wat ze uiteindelijk, na aandringen van ons, ook hebben gedaan. Want we waren absoluut niet van plan om de gehele rekening te betalen, en wettelijk ben je dat ook niet verplicht. Na bijna 20 minuten wachten liepen we naar het gangetje om te kijken of de politie al kwam, en ik ben toen hardhandig tegen gehouden door een van de managers. Mijn arm was helemaal rood. Absurt gewoon. Waarna wij meteen ook de politie hebben gebeld, want als je zo behandeld word! Politie er uiteindelijk bij, net als de eigenaar van de toko. De eigenaar is net zo verschrikkelijk als de manager, onbeschoft, legt de schuld alleen maar bij de gast neer en niks is mis met hun eten. Bah! De service daar is ver te zoeken, de vriendelijkheid van de medewerkers nog verder, en het eten was ronduit goor. Deze Shabu is echt een afgang voor de andere Shabu's in de buurt.. Waar wij wél altijd met plezier heen gingen.

 • Algemeen
 • Sfeer
 • Eten
 • Bediening

Imke (23-10-2014)

Erg gezellig restaurant met snelle service en een goede sfeer. Bestellen vanaf de tablet is ideaal, zo wordt het eten snel gebracht. Groot menukaart en zelfs voor de mensen die geen sushi lusten een aanrader. Zowel de gerechtjes als de toetjes zijn heerlijk. Alleen het drinken moet je apart betalen en je drinkt best veel als sommige dingen zo pittig of zout zijn. Als je een bordje met eten laat staan wordt dit nog extra op de rekening gebracht wat ik echt nergens op vind slaan aangezien je ook weleens iets niet kan lusten. Maar ik snap het wel want anders bestellen mensen te veel eten dat ze niet eens opeten. Al met al toch een super restaurant. Ik ga er vanavond weer heen met vriendinnen :)

 • Algemeen
 • Sfeer
 • Eten
 • Bediening