Vragen? Bel gratis 0800 - 1688 (ma t/m vr 09 - 17)
Café/restaurant 't Hoogt
1
10
6.0
€25+

Café/restaurant 't Hoogt

6.0 (1 recensies)

Slachtstraat 5 , Utrecht

Toon telefoonnummer
Keuken:
Wereldkeuken

Omschrijving:

’t Hoogt heeft een nieuwe ‘Bites’ kaart! Bites zijn kleine hapjes die samen een proeverij vormen. Kies per persoon 2 à 3 hapjes en deel gerust een salade samen evenals een mandje brood vooraf. Voor de traditionele eter hebben we de ‘special’ en zijn de salades van maaltijd formaat.

Onze koks koken waar mogelijk biologisch en werken met natuurlijke producten. Ze hebben een constante kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Vraag de bediening gerust om advies!

  • Gemiddelde menuprijs€ 25

Dit restaurant is (nog) niet te reserveren via deze site

Bel restaurant: 0302328388

Recensies

  • Gemiddelde beoordeling info
  • 6.0 (1 recensies)

Johan (18-01-2015)

Snack gegeten, bittergarnituur. Zat er fris uit, niet allemaal gefrituurde troep, alleen, had niet op de prijs gelet, zelfs niet totdat wij weg waren en toen viel het wel tegen voor wat je krijgt, want je kunt wat dingetjes op een bord plaatsen, en het mooi uit laten zien, maar analyserend wat erin zit, was dat dan een ontzettend dure hap, wat stukjes kaas, aioli, mosterd, een aantal mooi bladjes wat je kon tellen, een hoekje olijven, waren lekker, een paar chips, ook zo weinig je kon ze tellen (ik bedoel wat kost chips, en dan 2 soorten leverworst (wat lang niet iedereen lust) wat echt niet de duurste of meest exclusief vleeswaar is, 22 euro en nog wat voor 1 duvel, 1 fruit drank en dit bord vonden wij heel erg duur, dat bord was 8.50 waard en echt niet meer, als je zulke prijzen hanteert, dan komen de meesten daarvoor niet terug, want de kostprijs was nog geen 4 euro. Qua werk, 1 minuut.

  • Algemeen
  • Sfeer
  • Eten
  • Bediening